Onze service

Ons doel is elk project, zowel klein- als grootschalig, naar alle tevredenheid opleveren. Dat doen we door klantgericht te werken. We luisteren naar uw wensen en komen bij u langs om advies op maat te geven. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we gericht met u meedenken.

Met deze enthousiaste en prettige werkwijze hebben we al veel mooie projecten mogen opleveren en hebben we een goede en betrouwbare naam opgebouwd. Kortom: kiest u voor de jarenlange ervaring en Bouwbedrijf Nagel dan zult u met recht kunnen beamen dat u elke klus, klein of groot, met een gerust hart aan ons over kunt laten!

Wij werken voor zowel particulieren, bedrijven, gemeenten, schoolbesturen als ontwikkelaars. Tevens zijn wij een Fundeon erkend leerbedrijf.

Bouwbedrijf Nagel is in bezit van een eigen werkplaats waar we kleinere werkzaamheden zelf kunnen afhandelen. Hierdoor zijn we in staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding te bieden. Ook als u hout nodig heeft of als er iets op maat gezaagd moet worden, kunt u contact met ons opnemen.

Doordat wij over veel eigen materieel beschikken, kunnen we flexibel onze werkzaamheden uitvoeren. Op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en comfort kunnen we u deskundig advies geven en voor elk stukje in het bouwproces dragen wij zorg.

Onze timmerlieden zijn stuk voor stuk vakbekwaam en ervaren. U kunt bij ons terecht bij elk stukje van uw project. Wij schakelen bouwtekenaars, stukadoors, elektriciens, en loodgieters in waar we al jaren goed mee samenwerken. Ook hierin zijn de lijntjes kort en kunnen we flexibel onze werkzaamheden uitvoeren.