Over ons

De broers Egbert en Dirk Nagel

Bouwbedrijf Nagel B.V. is in 2001 opgestart door Egbert Nagel. Van kinds af aan liep hij al op de bouwplaats, als tiener was hij elke zaterdag aan het klussen, en is zodoende ‘spelenderwijs’ in de bouwwereld terechtgekomen. Ook de ondernemende kant zat er al vroeg in: in de 1e klas van de LTS had Egbert het logo voor zijn toekomstige bedrijf al gemaakt!

Het bedrijf begon als eenmanszaak onder de noemer montage-klussenbedrijf Nagel. Al gauw groeide het bedrijf en kwamen de eerste medewerkers in dienst. In 2006 huurde Egbert Nagel een bedrijfshal om de werkzaamheden nog beter uit te kunnen voeren, en eigen materieel kwijt te kunnen.

In 2011 werd de naam Bouwbedrijf Nagel B.V. ingevoerd en groeide het bedrijf uit tot een middel-groot bedrijf. In 2014 is het bedrijf naar de huidige locatie verhuisd. Met een eigen kantoor, vergaderkamer, werkplaats, een hal waar al het materieel met gemak in past en een terrein waar afvalsorteerbakken aanwezig zijn, is nu alles op één locatie samengebracht.

Sinds 2016 is broer Dirk Nagel mede-eigenaar geworden. Ook hij is van jongs af aan al actief in de bouwwereld en draaide vanaf zijn tienerjaren al mee in het bedrijf. Alhoewel de werkzaamheden niet strikt gescheiden zijn, is Egbert Nagel voornamelijk bezig met werk opnemen en offertes maken. Dirk Nagel verzorgt de planning, calculatie en bereid de werkzaamheden voor. Een groot voordeel van Bouwbedrijf Nagel is dat de lijntjes tussen de broers en de timmerlieden kort zijn. Ook de eigen werkplaats en de beschikking over eigen materieel maakt dat Bouwbedrijf Nagel zeer flexibel de werkzaamheden uit kan voeren.

Het doel van Bouwbedrijf Nagel is elk project naar alle tevredenheid op te leveren. Dat doen de broers door klantgericht te werken. Ze luisteren naar uw wensen en komen bij u langs om advies op maat te geven. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze gericht met u meedenken.