Verbouw

Is uw badkamer of keuken toe aan een verbouwing? Wilt u uw bedrijfspand of woning vergroten door middel van een aanbouw, dakkapel of carport? Bouwbedrijf Nagel is de specialist op het gebied van verbouw. Geen woning is hetzelfde en elke bewoner heeft eigen wensen. Overweegt u een verbouwing dan denken wij graag met u mee! Met het aanbouwen van een erker, serre of dakkapel krijgt u een heel nieuw woongevoel en kunt u genieten van veel meer licht en extra ruimte.
Wij renoveren uw keuken, of plaatsen een nieuwe, en adviseren hierbij op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en comfort. Misschien is uw badkamer toe aan een grondige verbouwing. Ook daarin hebben wij veel ervaring te bieden en kennen wij de nieuwste trends. Wij plaatsen wat u maar wenst: van een whirpool tot een stortkoker voor de was.

Grootschalige of kleinschalige verbouwingen, bij Bouwbedrijf Nagel worden alle denkbare klussen – zoals badkamers, toiletten, kozijnen vervangen, uitbouwen, serres, dakkapellen e.d. – naar behoren uitgevoerd. Uw wensen en eisen zijn hierbij ons uitgangspunt, voor al uw verbouwingen kunt u op onze expertise en ervaringen vertrouwen.

Kijk hieronder voor voorbeelden van ons verbouwings- en renovatiewerk.
Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!